function add_custom_image_to_footer() { // Output the HTML for the image echo '
Image
'; } add_action('wp_footer', 'add_custom_image_to_footer');

" A super cool template for bloggers, photographers and travelers "

Εξοικονομώ Αυτονομώ με ηλιακά συστήματα

Εξοικονομώ για ξενοδοχεία

Εξοικονομώ Αυτονομώ με ηλιακά συστήματα ΗΛΙΟΝΑΛ. Το πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ 2020 προσφέρει επιδότηση έως 85% και έως 50.000 ευρώ για αναβάθμιση ακινήτου. Για πρώτη φορά εκτός από τις παρεμβάσεις για μόνωση, αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης-ψύξης κ.λπ., το πρόγραμμα θα ενισχύει και επενδύσεις για ενεργειακή αυτονόμηση του κτιρίου (συστήματα ΑΠΕ, αποθήκευση ενέργειας), υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, συστήματα έξυπνου φωτισμού και απομακρυσμένου ελέγχου του συστήματος θέρμανσης/ψύξης, αναβάθμιση του ανελκυστήρα. Αλλάζει επίσης το σύστημα διαχείρισης του προγράμματος, καθώς η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων θα είναι διαρκώς ανοιχτή από το 2021 ή θα υπάρχουν τακτικοί κύκλοι ανά τρίμηνο, γνωστοί εκ των προτέρων, προς αποφυγή αιφνιδιασμού της αγοράς καθώς και φαινομένων «συνωστισμού».

Εξοικονομώ Αυτονομώ με ηλιακά συστήματα

Ζούμε σε μία χώρα όπου η ηλιοφάνεια είναι μεγάλη και η  ηλιακή ενέργεια είναι άφθονη, ανανεώσιμη, καθαρή και εκμεταλλεύσιμη. Η ηλιακή ενέργεια στο σύνολό της είναι πρακτικά ανεξάντλητη αφού προέρχεται από τον ήλιο και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν περιορισμοί χώρου και χρόνου για την εκμετάλλευση  της.

HFPX_Tmax_HELIONAL

Σήμερα η ανάγκη για χρήση δωρεάν και ανανεώσιμης ενέργειας  γίνεται ακόμη πιο επιτακτική, αφού με προηγούμενες  πρακτικές, φάνηκε πόσο λανθασμένο, ασύμφορο και περιβαλλοντολογικά μη αποδεκτό είναι να χρησιμοποιούμε τα ορυκτά καύσιμα, για τη παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και για τη θέρμανση.  Κάθε kWh που παράγεται από ηλιακά συστήματα, αποτρέπει την έκλυση περίπου 1,25Kg CO2 στην ατμόσφαιρα. Το διοξείδιο του άνθρακα συμβάλει στο να δημιουργεί μια «κουβέρτα» στην ατμόσφαιρα η οποία ζεσταίνει τον πλανήτη και αποτελεί ένα  από τα  κύρια  αέρια  του θερμοκηπίου.

Εξοικονομώ Αυτονομώ με ηλιακά συστήματα

Αξίζει να σημειωθεί πως σε μία μέση τετραμελή οικογένεια οι θερμικές ανάγκες για ζεστό νερό χρήσης είναι περίπου 10 kWh/ημέρα. Στη διάρκεια ενός έτους, αυτό ανάγεται  σε περίπου 3600kWh και με σημερινές τιμές ρεύματος  χωρίς να λάβουμε υπόψιν ενδεχόμενες αυξήσεις, αυτό μεταφράζεται σε περίπου 470ευρώ/έτος κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Από τα προηγούμενα φαίνεται σε πόσο μικρό χρονικό διάστημα μπορεί  να γίνει η απόσβεση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα, μίας  διάταξης για θέρμανση νερού σε μικρή κλίμακα. Ήδη από το 1970 ανανεώθηκε έντονα το ενδιαφέρον για τις εφαρμογές της ηλιακής ενέργειας, λόγω αφενός της ραγδαίας αύξησης της τιμής των συμβατικών καυσίμων και αφετέρου της συνεχώς αυξανόμενης παγκόσμιας  ευαισθητοποίησης για τη προστασία του περιβάλλοντος.

HBS3_boilers_λεβητοστασίου

Σε συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας κεντρικής  θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης, ο χρόνος απόσβεσης είναι εξίσου θεαματικός και κάθε σύστημα προσδιορίζεται και διαστασιολογείται  ξεχωριστά με προσομοίωση , όπου εμφανίζεται η ανά έτος εξοικονόμηση καυσίμου καθώς και η απόδοση του συστήματος. Όλοι οι παράμετροι ελέγχονται και αξιολογούνται μέσω υπερσύγχρονων υπολογιστικών προγραμμάτων από έμπειρους μηχανολόγους μηχανικούς και  κατόπιν  προτείνουμε την βέλτιστη λύση.

Επειδή όμως οι ανάγκες του ανθρώπου δεν σταματούν εκεί, αλλά επεκτείνονται και σε εφαρμογές υγείας (πισίνες) και σε εφαρμογές  θέρμανσης(ενδοδαπέδια θέρμανση), καλούμαστε να δώσουμε και εκεί  λύσεις. Φυσικά η ίδια τεχνικοοικονομική και επιστημονική προσέγγιση ακολουθείται από εμάς και στην θέρμανση πισίνας καθώς και στην υποβοήθηση της ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα Εξοικονομώ Αυτονομώ με Ηλιακά συστήματα ΗΛΙΟΝΑΛ παρακαλούμε καλέστε στο 2310783691 ή πατήστε εδώ

Οι εφαρμογές ΗΛΙΟΝΑΛ της  χρήσης ηλιακής ενέργειας που επιδοτούνται από το πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ, αναλύονται σε:

1) Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης  (Ζ.Ν.Χ.)

α) Ηλιακοί θερμοσίφωνες

β)Συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας

2) Υποβοήθηση θέρμανσης με μεικτά συστήματα ηλιοθερμίας και αντλιών θερμότητας

3) Θέρμανση πισίνας και αποθήκευση ενέργειας

HELIONAL_ενδοδαπέδια_θέρμανση

Η HELIONAL ηλιακά συστήματα, είναι βιομηχανική εταιρία παραγωγής προϊόντων και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας με την εκμετάλλευση του ήλιου στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης. Διαθέτει καθετοποιημένη παραγωγική διαδικασία στο σύνολο της οποίας εφαρμόζεται Ευρωπαϊκό σύστημα διασφάλισης ποιότητας.

Η εταιρία διαθέτει τη μεγαλύτερη και πληρέστερη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων στην Ελλάδα, με τις εξής βασικές κατηγορίες:

Ηλιακά συστήματα

Ηλιακοί θερμοσίφωνες

Ηλιακοί συλλέκτες

Μπόιλερ λεβητοστασίου

Δοχεία αδρανείας

Ηλεκτρομπόιλερ

Ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες

Συγκροτήματα κυκλοφορητών

Αυτοματισμοί ηλιακών συστημάτων

Ανταλλακτικά και αναλώσιμα

Ειδικές κατασκευές δοχείων κατά παραγγελία

Η ευρύτατη και πληρέστερη γκάμα των προϊόντων ΗΛΙΟΝΑΛ, καλύπτει με επάρκεια και υψηλή απόδοση όλες τις ενεργειακές απαιτήσεις εξοικονόμησης ενέργειας τόσο σε κατοικίες όσο και σε επαγγελματική χρήση. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα Εξοικονομώ Αυτονομώ με Ηλιακά συστήματα ΗΛΙΟΝΑΛ παρακαλούμε καλέστε στο 2310783691 ή πατήστε εδώ

YOU MIGHT ALSO LIKE

Μετάβαση στο περιεχόμενο