function add_custom_image_to_footer() { // Output the HTML for the image echo '
Image
'; } add_action('wp_footer', 'add_custom_image_to_footer');

" Ηλιακοί Θερμοσίφωνες HELIONAL "

Ηλιακοί θερμοσίφωνες GLASS

Επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα

Η εταιρία μας είναι πρωτοπόρος στο σχεδιασμό και την παραγωγή ηλιακών θερμοσιφώνων τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό καθώς έβγαλε στην αγορά τον πρώτο της ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοικτού κυκλώματος στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Έκτοτε τα προϊόντα, μας έχουν διατεθεί μέχρι σήμερα σε περίπου 40 χώρες παγκοσμίως ενώ βελτιώνονται διαρκώς με γνώμονα πάντοτε την υψηλή απόδοση και την αξιοπιστία.

Σήμερα η εταιρία μας παράγει και διαθέτει σε Ελλάδα και το εξωτερικό 3 διαφορετικές σειρές ηλιακών θερμοσιφώνων GLASS, κλειστού κυκλώματος, τις Aqua CaldaHMS και HFPS με πιστοποίηση  Solar keymark EN12976, καλύπτοντας όλο το εύρος των αναγκών παραγωγης ζετου νερου χρησης, χειμώνα – καλοκαίρι και εξοικονόμησης ενέργειας τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες διατιθενται σε χωρητικοτητας απο 120 εως και 300 λιτρα, διπλής και τριπλής ενέργειας (δυνατότητα σύνδεσης με το σύστημα θέρμανσης.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές των ηλιακών θερμοσιφώνων HELIONAL, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2310783691 ή πατήστε εδώ

YOU MIGHT ALSO LIKE

Μετάβαση στο περιεχόμενο